Elmiplant - produse inspirate din natura

16:58 Irina 0 Comments

Elmiplant este o marca romaneasca care are produse bune, naturale. Anul aceasta a implinit 20 de ani, iar cu aceasta ocazie Elmiplant aniverseaza 20 de ani inspirati din natura cu game noi de ingrijire dar si relansand produsele care existau deja pe piata. 

Gamele de produse ce au fost relansate sunt: SKIN MOISTURE ( 25+, hidratare de baza), SKIN DEFENSE (35+ , ingrijire anti-imbatranire), body nutrients (lotiuni de corp), perfect hands (creme de maini), body senses (uleiuri de masaj).
Inovaţia noilor game consta în formulele îmbogațite cu ingrediente 100% naturale obţinute prin metode eco-friendly, ce asigura pastrarea proprietaţilor substanţelor active. În plus, fiecare formula conține acum cate un complex de ingrediente cu eficacitate sporita: HYDRO-NUTRIENT 24 H, pentru SKIN MOISTURE, PRO-ELASKIN pentru SKIN DEFENCE, NUTRI MOIST 48 H pentru body nutrients și perfect hands. Produsele nu conţin parabeni, parafine sau coloranţi și au fost concepute conform celor mai recente tendinţe in cosmetologie.
Apa termala este nou lansata si sunt tare curioasa cum se va intelege cu tenul meu.

Cu Elmiplant te poţi bucura de beneficiile soarelui avand protecţie UVA/UVB de înaltă calitate, formule fara parabeni şi o piele hidratata cu produsele de protecție solara ce au fost îmbogăţite cu extracte organice.Rezistente la apa si transpiraţie, cu un puternic efect antioxidant şi anti-îmbatranire, produsele de protecţie solara Elmiplant îţi dau un motiv în plus sa zambeşti soarelui.
Produsele Elmiplant sunt de foarte mult timp prezente in rutina mea zilnica de ingrijire a pielii si nu preconizez ca voi renunta la ele curand. Au un pret decent, ingrediente bune, ambalajele sunt ok, mirosul produselor este delicios si rezultatele sunt multumitoare. Review-uri pentru fiecare produs Elmiplant folosit vor urma cat de curand.
 
Voi ce produse Elmiplant folositi? Sunteti familiarizate cu aceasta gama?Ce parere aveti despre ele?
 
Cu drag,
 
Irihoney

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...