Vitamin E Overnight Serum In Oil

21:42 Irina 0 Comments

De curand The Body Shop a lansat un nou produs din cea mai iubita si apreciata gama Vitamina E, acest produs se numeste Vitamin E Overnight Serum-in-oil. Produsul are 28 ml iar pretul este de 79 lei pe site-ul The Body Shop si in magazinele fizice.

Noul Vitamin E Overnight Serum-in-Oil, un produs inovator de la The Body Shop ce combină eficienţa unui ser cu răsfăţul unui ulei pentru a regenera şi reîncărca tenul cu energie peste noapte. Aducând cu sine combinaţia perfectă între produse pure, de calitate şi tehnologie inovatoare în frumuseţe, noul produs avansat îmbină puterea unui ser uşor cu delicateţea uleiului, oferind o aplicare lejeră, cu absorbţie rapidă.
Uleiul din germeni de grâu este una din cele mai bogate surse naturale de antioxidant şi Vitamina E. Nici un alt produs din gama The Body Shop Vitamin E nu conţine o concentraţie atât de mare de ulei din germeni de grâu. De asemenea, contine si un amestec de alte 6 uleiuri organice extrem de hidratante: germeni de grâu, floarea soarelui, jojoba, marula, susan şi soia, obţinute de la fermierii Community Fair Trade.
Este ideal pentru toate tipurile de ten si poate fi utilizat în fiecare seară, înaintea cremei hidratante, sau ca tratament special pentru un boost de frumuseţe. Se aplică pe tenul curăţat şi tonifiat în prealabil precum pasii din foto:

Ingrediente:
Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, Triticum Vulgare Germ Oil/Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil/Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Helianthus Annuus Seed Oil/Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sesamum Indicum Seed Oil/Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil/Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil , Sclerocarya Birrea Seed Oil , Glycine Soja Oil/Glycine Soja (Soybean) Oil, Parfum/Fragrance, Tocopheryl Acetate, Benzyl Benzoate , Geraniol, Linalool , Limonene, Citronellol , Benzyl Salicylate (Fragrance Ingredient), Eugenol, Citral, Anisyl Alcohol, Citric Acid.

Cele cu verde sunt ingrediente bune, foarte multe uleiuri, acidul citric scris cu galben este neutru, pe langa toate aceste ingrediente bune se gasesc din pacate si cateva ingrediente care parfumeaza si sunt iritante pentru ten, eu le-am pus cu rosu in lista. 
Daca as incerca acest ser sunt sigura ca i-ar placea tenului meu si m-ar ajuta cu zonele uscate de pe ten.

Voi ce parere aveti? L-ati incerca?

Cu drag,
Irihoney

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...